包裝高貴,又保濕嘅黑蜂鉑金精華面膜

好多人都話,手袋對女人黎講好重要但我就覺得有效的面膜對我更重要!

第一眼有冇睇錯以為我手上嘅係銀包/手袋?

呢盒包裝咁高貴優雅嘅係黎自瑞士阿爾卑斯山極稀有嘅Apis Mellifera黑蜂蜂蜜製成嘅「黑蜂鉑金精華面膜Platinum Black Bee Hydrogel Mask」

當中有20%係由專利配方Black Bee Ome蜂蜜發酵而成,其他成分包括有:低分子透明質酸、藍銅胜肽、穀胱甘肽、維生素E及B3、兒茶素、E.C.G.C、乳木果油等,有長效保濕、修復皮膚、滋潤等功效
----
用後感
我本身嘅皮膚都係易敏感同埋比較乾,所以一到秋冬季都會狀態冇咁好,特別做完深層清潔後,塊面好容易泛紅同埋有崩緊感覺可以睇到敷呢款 #黑蜂鉑金精華面膜 前,塊面有一撻撻泛紅。

呢款面膜比一般好薄好貼服,而且精華量好多,

我敷左塊面膜上臉後,塊膠膜都仲有好多精華喺上面,所以我用埋黎敷頸添

睇到敷上臉嘅效果,係好貼膚,

建議用法
卸妝潔面後,就可以敷面膜,用雙手將多餘嘅精華搽喺臉同頸輕輕按摩,跟住等大約15分鐘就可以撕走面膜,輕輕按壓塊面就可以幫助吸收
**將面膜放雪櫃,可以幫助加強緊緻、收細毛孔嘅功效建議每星期連續三日使用。

https://blog.she.com/ctpmaggiec/2019/10/15/包裝高貴,又保濕嘅黑蜂鉑金精華面膜/